Vali keel

Kooli 100 aasta juubeli raames toimunud külalistundide üheks külaliseks oli Tartu linnapea Urmas Klaas. Foto: Rene Leiner

Sel aastal tähistab Raatuse kool oma 105 aasta juubelit. Selle raames kutsume ühisnimetajat „Tagasi kooli!" kandvateks kohtumisteks õpilastega külla 105 külalist. Oled valmis tulema?

Kutsume kooli vilistlasi, lapsevanemaid ja sõpru üles endast teda andma. Kui soovid tulla õpilastele tundi või mõnda muud põnevat tegevust läbi viima, registreeru palun e-posti aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ja võtame sinuga ühendust, et leppida asi juba täpsemalt kokku. Need ei pea sugugi olema matemaatika, füüsika ja emakeele tunnid, kaugel sellest, laske siin oma fantaasial vabalt lennata. Kohtumised õpilastega saavad alguse novembris ning kestavad kooli juubelinädalani välja.

Lisainfo: õppejuht Kristi Eelmäe (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., 5219 933)


Tartu Raatuse Kool   |  Aadress: Raatuse 88a, 51009 Tartu   |   tel: 7 461 721   |   e-post: kantselei@raatuse.tartu.ee  |   Registrikood: 75006820