Koolilõuna menüü  02.-13.09.2019.a. Tartu Raatuse Kool
             
    Kogus Kcal Valgud gr Rasvad gr Süsivesikud gr
02.09.2019.a. Esmaspäev          
  Hakklihakaste 130 197,6 11,74 14,3 5,72
  Pasta/täisterapasta keedetud 75 116,25 3,5 2 21,45
  Kartul keedetud 100 75,5 1,96 0,1 16
  Punapeedisalat 50 22,2 0,84 0,1 5,15
  Porgand,v.kapsas,tomat,hernes 60 22,66 1,13 0,17 3,36
  Kaste köögiviljadele 3 21,69 0,003 2,39 0,03
  Piim R2,5% 150 86,7 4,95 3,9 7,95
  Rukkileiva valik, seemneleib 35 90,2 2,88 2,38 12,98
  Sepiku valik 20 47 1,71 0,64 8,46
  Õun/nuikapsas 100 42,7 0,1 1,1 10,2
  Kokku   722,5 28,81 27,08 91,3
             
03.09.2019.a. Teisipäev          
  Frikadellisupp 250 224 10,9 10,6 25
  Leiva-ploomikreem õunte ja rosinatega 120 166,8 2,83 2,33 33,24
  Vahukoor vahustatud 35% 20 70 0,41 6,48 2,52
  Piim, keefir R2,5% PRIA kuni 250        
  Rukkileiva valik, seemneleib 40 111,6 2,99 0,65 20,93
  Sepiku valik 20 45 1,53 0,68 8,03
  Banaan/värske kapsas 100 90,9 1,2 0,3 20,3
  Kokku   708,3 19,86 21,04 110,02
             
04.09.2019.a. Kolmapäev          
  Köögiviljadega hautatud kana 150 139,5 10,6 10,7 9,87
  Kartul keedetud  100 75,5 1,96 0,1 13,2
  Riis sõmer aurutatud/täisterariis 75 121,29 2,73 3,33 19,59
  Selleri-õunasalat jogurtiga 50 24,3 0,34 0,8 4,94
  Hiinakapsas,värske kurk, porru,kõrvits 60 11,16 0,72 0,3 1,38
  Kaste köögiviljadele 3 21,69 0,003 2,39 0,03
  Õunamahlajook 200 80 0,13 0,13 19,75
  Piim, keefir R2,5% PRIA kuni 250        
  Rukkileiva valik, seemneleib 35 90,2 2,88 2,38 12,98
  Sepiku valik 20 47,2 1,62 0,64 8,85
  Ploom/kaalikas 100 45,9 0,8 1,2 10
  Kokku   656,74 21,78 21,97 100,59
             
05.09.2019.a. Neljapäev          
  Peedisupp veiselihaga 250 212 9,38 10,45 21,48
  Hapukoor R20% 10 21,9 0,33 2,12 0,38
  Keedumuna 5 7,2 0,63 0,52 0,015
  Kohupiimavaht 80 142,4 9,44 5,87 12,96
  Mahlakissell 150 105,3 0,14 0,06 26,1
  Piim, keefir  R2,5%  PRIA          
  Rukkileiva valik, seemneleib 40 111,6 2,99 0,65 20,93
  Sepiku valik 20 50,5 1,69 0,88 8,43
  Pirn/porgand 100 47,2 0 0 10,5
  Kokku   684,7 25 20,65 97,95
             
06.09.2019.a. Reede          
  Mulgipuder sealihaga  220 279,4 13,6 8,95 36,96
  Hapukoor R20% 40 87,6 1,32 8,48 1,52
  Hapukapsa-porgandisalat õlikastmega 50 17,85 0,4 0,5 3,45
  Kaalikas,jääsalat,peet,tomat 60 17,3 0,7 0,2 2,79
  Jogurti-marjamahedik 200 101 1,48 0,77 17,88
  Piim, keefir R2,5% PRIA kuni 250        
  Rukkileiva valik, seemneleib 35 90,2 2,88 2,38 12,98
  Sepiku valik 20 47 1,71 0,64 8,46
  Õun/paprika 100 42,7 0,1 1,1 10,2
  Kokku   683,05 22,19 23,02 94,24
             
09.09.2019.a. Esmaspäev          
  Bövstrooganov veiselihast 130 206,7 12,8 10,79 7,47
  Kartul keedetud 75 77,25 2,55 0,6 15,6
  Tatar aurutatud  75 97,05 2,25 4,48 11,38
  Hiinakapsa-tomati-avokaadosalat 50 23,95 0,62 1,61 2,14
  Porgand,peet,paprika,värske kapsas 60 19,04 0,67 0,24 3,12
  Kaste köögiviljadele 3 21,69 0,003 2,39 0,03
  Marjamahlajook 200 64 0,2 0,2 15,8
  Piim, keefir R2,5% PRIA kuni 250        
  Rukkileiva valik, seemneleib 40 101,2 3,18 2,4 15,22
  Sepiku valik 20 47 1,71 0,64 8,46
  Pirn/ valge redis 100 47,2 0 0 10,5
  Kokku   705,08 23,98 23,35 89,72
             
10.09.2019.a. Teisipäev          
  Kana-kartuli-riisisupp 250 234,25 11,33 8,53 29,25
  Kama-kohupiimamaius 110 216 10,2 10 36
  Vaarika-mustsõstra toormoos 30 16,88 0,28 0,32 2,72
  Piim, keefir R2,5% PRIA kuni 250        
  Rukkileiva valik, seemneleib 40 101,2 3,18 2,4 15,22
  Sepiku valik 20 45 1,53 0,68 8,03
  Õun/ porgand 100 42,7 0,1 1,1 10,2
  Kokku   656,03 26,62 23,03 101,42
             
11.09.2019.a. Kolmapäev          
  Ahjus küpsetatud kala 60 117,6 7,44 7,92 4,36
  Kartuli-lillkapsapüree 100 107 2,24 4,01 14,8
  Riis sõmer aurutatud/täisterariis 75 135 2,03 3,59 23,93
  Jogurtikaste ürtidega 50 14,15 1,48 0,19 1,72
  Värskekapsa-kurgi-redisesalat 50 10,5 0,64 0,12 1,96
  Hapukapsas,tomat,mais,kaalikas 60 25,92 0,55 0,37 2,22
  Kaste köögiviljadele 3 21,69 0,003 2,39 0,03
  Piim R2,5% 150 86,4 4,95 3,9 8,78
  Rukkileiva valik, seemneleib 30 75,8 2,33 1,7 11,45
  Sepiku valik 20 47,2 1,62 0,64 8,85
  Ploom/paprika 100 47,2 0 0 10,5
  Kokku   688,46 22,8 24,83 88,6
             
12.09.2019.a. Neljapäev          
  Rassolnik sealihaga 250 241 13,2 12,85 19,43
  Hapukoor R20% 10 21,9 3,3 2,12 3,8
  Maasika-mustikakissell  130 134,7 0,71 0,13 32,7
  Vahustatud vahukoor R35% 20 70 0,42 6,48 2,52
  Piim, keefir R2,5% PRIA  kuni 250        
  Rukkileiva valik, seemneleib 50 128,5 3,5 3,24 18,7
  Sepiku valik 20 47,2 1,62 0,64 8,85
  Melon/ nuikapsas 120 36,28 0,8 0,2 6,8
  Kokku   679,58 23,55 25,66 92,8
             
13.09.2019.a. Reede          
  Makaronid hakklihaga 200 358 15,54 14,6 42,3
  Tomatikaste  50 41,7 0,91 1,92 4,92
  Porgandisalat 50 20,1 0,49 0,15 4,19
  Jääsalat,värske kurk,hernes,redis 60 16,69 1,16 0,13 2,17
  Kaste köögiviljadele 3 21,69 0,003 2,39 0,03
  Hautatud brokkoli 30 9,6 0,18 0,12 1,59
  Piim, keefir R2,5% PRIA kuni 250        
  Teejook 200 41,6 0 0 16
  Rukkileiva valik, seemneleib 30 75,8 2,33 1,7 11,45
  Sepiku valik 20 47 1,71 0,64 8,46
  Pirn/värske kapsas 100 33,8 0,4 0,1 7,65
  Kokku   665,98 23,1 21,75 98,76
             
  Piim, keefir ( PRIA )  ja joogivesi on sööklas tasuta kättesaadav iga päev    
  Infot  allergiat põhjustavate toidu koostisosade kohta on võimailk saada aadressil  See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.  
  Menüü on koostatud põhikooli II vanuseastmele  ( 10.-12.aastased lapsed ).