Sündmuste kalender

Eelmine kuu Eelmine päev Järgmine päev Järgmine kuu
Näita aasta järgi Näita kuu järgi Näita nädala järgi Näita täna Otsi Vali kuu
ESN Tartu puudeistutamise päev - Plant a Tree Day
Reede, 08 Mai 2015

Väljasõit Raatuse kaubanduskeskuse vastas (üle tee) olevast parklast kell 9:00

Heategevuslikul puudeistutamise aktsioonil osaleb 25 Raatuse kooli noort, keda saadavad õpetaja Aire Rillo ja noorsoo- ja kultuuritegevuse juht Kaie Anderson.

Erasmus Student Network Tartu on tudengiorganisatsioon, mis korraldab Erasmuse programmi vahetusüliõpilaste jaoks erinevaid üritusi ja aitab neil kohalikku ellu sisse elada. Igal semestril on meil kavas SocialErasmus nädal ehk heategevuslik nädal, mille eesmärk on anda tudengitele võimalus kohalikule ühiskonnale tagasi anda ja midagi toredat ning heategevusliku suunaga ära teha. Sotsiaalne osa sellest eeldab koostööd kohalikega.

Ka sellel semestril toimub SocialErasmus nädal, mille ühel päeva toimub puude istutamine. Välistudengite tegevusse kaasatakse ka kooliõpilasi. See annab võimaluse tudengitele teha midagi head ja suhelda kohalike koolilastega, anda neile edasi oma teadmisi maailmast, oma koduriigist ning lapsed saaksid harjutada ning edendada oma inglise keele oskust ning veeta tore päev õues õppides loodust ning taimede istutamist tundma.

Programmi raames kaasatakse umbes 20 välistudengit ja samapalju õpilasi. Istutamine on planeeritud koostöös Eesti Maaülikooli Metsandusinstituudiga Järvselja külas, kuhu ESNi poolt organiseeritakse transport sinna ja tagasi. Samuti on istutusaja lõpus plaanis kerge lõunasöök.