Koolilõuna menüü 15.-19.01.2018.a. Tartu Raatuse  Kool
             
Kuupäev   Kogus Kcal Valgud gr Rasvad gr Süsivesikud gr
15.01.2018 Esmaspäev          
  Bolognese kaste 130 176,8 10,45 11,67 7,37
  Spagetid keedetud/ valikus täisterapasta 75 103,5 2,76 2,13 18,23
  Kartul keedetud 75 77,64 2,01 0,11 17,75
  Värskekapsa-tomati-kurgisalat 50 14,5 0,52 0,11 2,85
  Peedi-küüslaugusalat jogurtiga 50 36,35 0,84 1,72 4,86
  Rukkileib 40 91,2 2,8 0,56 18,76
  Sepik 20 45,26 1,44 0,68 8,42
  Piim R2,5% 200 115,6 6,6 5,2 10,6
  Õun/lillkapsas 100 40,3 0,2 0,36 9,9
  Kokku   701,15 27,62 22,54 98,74
16.01.2018 Teisipäev          
  Kana-kartuli-riisisupp 250 239,25 13,55 12,68 17,78
  Karamellkissell 150 214,5 4,03 3,12 42,6
  Toormarjapüree 40 16,2 0,28 0,04 3,68
  Rukkileib 20 45,6 1,4 0,28 9,38
  Sepik 20 45,26 1,44 0,68 8,42
  Seemneleib 20 58 2,2 2,86 6,16
  Piim R2,5% 100 57,6 3,3 2,6 5,3
  Porgand (mahe) /pirn 100 33,7 1 0,4 7,7
  Kokku   710,11 27,2 22,66 101,02
17.01.2018 Kolmapäev          
  Valge kalafilee hapukoore-munakastmes 130 179,4 9,8 13,13 5,43
  Kartul keedetud 75 77,64 2,01 0,11 17,75
  Riis, sõmer aurutatud/ valikus tatar 75 140,25 2,03 4,06 23,93
  Kapsa-hapukurgislat 50 14,5 0,52 0,11 2,65
  Kaalika-porgandisalat seemnetega 50 36,63 0,89 1,58 5,47
  Rukkileib 40 91,2 2,8 0,56 18,76
  Sepik 20 53,2 1,58 0,84 9,82
  Piim R2,5% 100 57,6 3,3 2,6 5,3
  Mahlajook 100 24 0,045 0,045 5,85
  Nuikapsas/pirn 100 21,8 1,6 0,2 4,6
  Kokku   686,59 24,21 22,52 98,57
18.01.2018 Neljapäev          
  Bors veiselihaga 250 170,75 7,68 9,48 15,13
  Hapukoor R20% 15 32,85 0,5 3,18 0,57
  Kirsitarretis 150 116,4 3,66 0,18 25,05
  Vahukoor vahustatud 35% 20 70 0,41 6,48 2,52
  Rukkileib 30 68,4 2,1 0,42 14,07
  Seemneleib 20 58 2,2 2,86 6,16
  Sepik 20 49,2 1,8 0,6 8,8
  Kamajook 100 104 3,75 2,26 17,5
  Porgand (mahe)/õun 100 33,7 1 0,4 7,7
  Kokku   703,3 23,1 25,86 97,5
19.01.2018 Reede          
  Mulgipuder sealihaga 200 278 10,82 9,82 36,8
  Hapukoor R 20% 30 65,7 0,99 6,36 1,14
  Hiinakapsa-värske kurgi-redise salat  30 6,57 0,41 0,07 1,07
  Hapukapsa-porgandisalat  30 14,85 0,23 0,77 2,02
  Hautatud juurvili 30 17,13 0,8 0,13 3,21
  Rukkileib 40 91,2 2,8 0,56 18,76
  Sepik 20 53,2 1,58 0,84 9,82
  Joogijogurt 150 131,85 4,7 3,27 20,85
  Pirn/paprika 100 42,2 0,4 0,4 10,6
  Kokku   708,19 22,55 22,96 104,18
             
             
             
  Piim, keefir ( PRIA )  ja joogivesi ( sh.maitsevesi ) on sööklas tasuta kättesaadav iga päev  
  Infot  allergiat põhjustavate toidu koostisosade kohta on võimailk saada aadressil  See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 

Pikkpäev 15.-19.01.2018.a.
Esmaspäev
Mannasupp 250 gr, v/sepik toorjuustu ja värske kurgiga 20/5/20 gr, banaan 100 gr, piim 100 gr
404 Kcal; Valgud- 14,7 gr, Rasvad- 13 gr, Süsivesikud- 60,2 gr
Teisipäev
Tatra-sealihapada 150 gr, hapukoor R20% 15 gr, värske tomat 50gr, rukkileib 20 gr, teejook 200 gr
403 Kcal; Valgud-11,9 gr; Rasvad -13,0 gr; Süsivesikud- 56 gr
Kolmapäev
Kana-kartulivormiroog 170 gr, hapukoorekaste 30 gr, värske kurk 50 gr, rukkileib 20 gr, piim 100 gr
409 Kcal; Valgud- 14,7 gr; Rasvad- 13,3 gr, Süsivesikud- 57,3 gr
Neljapäev
Neljaviljapuder 200 gr, keedis 30 gr, rukkileib 40 gr, kakaojook  150 gr
408 kcal; valgud- 13,4 gr; rasvad- 12,8 gr, süsivesikud- 62,1 gr
Reede
Makaronid hakklihaga 150gr, värske porgand 50 gr, rukkileib 30 gr, marjasmuuti 150 gr
416 Kcal; Valgud- 14,8 gr; Rasvad- 12,3 gr, Süsivesikud- 59 gr