Sündmuste kalender

Näita aasta järgi Näita kuu järgi Näita nädala järgi Näita täna Otsi Vali kuu
8.b õppepäev: orienteerumine, lauaetiketi töötuba, VOCO külastus
Reede, 18 Veebruar 2022

Eesmärgid:

Orienteerumise eesmärk on aktiivse tegevuse käigus saada uusi teadmisi kasutades nutiseadmeid ning arendada koostöö oskust.

Lauaetiketi töötoa eesmärk on tutvuda lauaetiketi alustega ja kuidas käituda laua taga viisakalt. Saada teada, kuidas on õige viis kasutada salvrätti, süüa saia-leiba, käsitseda õigesti söögiriistu, kuidas söögilaua ääres suhelda, kuidas katta lauda jpm.

VOCO külastamise eesmärk on tutvuda sealsete õppimisvõimaluste ja erialadega.

Päevakava:

Õpilased tulevad kooli 8:30-ks. Saavad toidupakid ja kuulavad ära instruktaaži orienteerumise kohta. Õpilastel on kohustus läbida vähemalt 7 kontrollpunkti 12-st. Küsimused on leitavad Moodle keskkonnast. Küsimused on ajaloo, matemaatika, eesti keele, keemia jne valdkonnast. Hiljemalt 11:00-ks on vaja jõuda Tartu Rakendusliku Kolledži (Kopli 1) B-korpuse fuajeesse, kus toimub kogunemine. Seejärel algab lauaetiketi töötuba ruumis B311 (90 min), mida viib läbi VOCO toidukooli kutseõpetaja Elika Raal-Kikas koos oma õpilastega ja sellele järgneb ringkäik koolimajas, mida viib läbi VOCO koolitusjuht Ülle Antson. Õppepäev lõppeb ~13:00.

Õpilasi saadavad VOCO-s õpetajad Aigrid Kõõra ja Mailis Viirmaa.

Lisainfo: Aigrid Kõõra