2.c klass Ülenurme Põllumajandusmuuseumis | |||
Teisipäev, 18. Oktoober 2016 | |||
Kell 9:35-12:00 osalevad 2.c klassi õpilased põllumajandusmuuseumi haridusprogrammis "Toit ja tervis". Õppeprogrammis "Leib meie laual" tutvustatakse õpilastele inimeste toiduvajadust kui ka tervisliku toitumise põhimõtteid. 0salejad mõistavad, miks on rukkileib inimorganismile vajalik toiduaine. Leivaprogrammi läbiviimisel tutvustatakse rukki leviku ajalugu, rukkileiba kui eestlaste rahvuskultuuri ühte osa ning piima ja piimasaaduste tervislikkust. Osalejad tunnevad ja väärtustavad tervisliku toitumise põhimõtteid ja tervislikke eluviise , neis kujuneb arusaam loodushoiu ja põllumajandusliku tootmise tähtsusest meie igapäevaelus. Eeldatava tulemusena oskavad õpilased ja teised huvigrupid mõista esivanemate töid ning tegevusi aastasadade vältel, väärtustada maaelu tähtsust riigis, võrrelda inimese elu maal ja linnas. Lisainfo: Mare Kiisk |
|||