Vali keel

Tartu Raatuse Kool ootab uuest õppeaastast oma meeskonda uuendusmeelseid, motiveerituid ja ennastjuhtivaid kolleege järgmistele ametikohtadele:

- HEVKO (haridusliku erivajadusega õpilaste õppe koordineerija, täiskoormus)
Hevko märkab õpilase hariduslikku erivajadust, toetab ja juhendab õpetajat haridusliku erivajaduse väljaselgitamisel ja lähtuvalt sellest aitab leida sobiva viisi õpilase toetamiseks; teeb ettepanekuid õpetajale ja lapsevanemale edaspidiseks pedagoogiliseks tööks ning koolis pakutavate õpilaste arengut toetavate meetmete rakendamiseks; koordineerib tugispetsialistide tööd koolisiseselt ja väljaspool kooli.


- eripedagoog
(täiskoormus)

Eripedagoog toetab ja juhendab õpetajat haridusliku erivajaduse väljaselgitamisel, teeb ettepanekuid õpetajale ja lapsevanemale edaspidiseks pedagoogiliseks tööks ning koolis pakutavate õpilaste arengut toetavate meetmete rakendamiseks.

Eripedagoogi töö sisuks on õpilaste taju, mälu, kõne, mõtlemise, iseseisvuse, enesekontrolli ja õpioskuste arendamine ja kujundamine (õppimine etappide kaupa) spetsiaalsete võtete ning ainealase materjali kaudu. 

Kandidaadile tuleb kasuks kui ta omab varasemat kokkupuudet töös lastega.


- hispaania keele õpetajat
(koormus 0,17)


Ootame just Sind, kui sul on:

tahe töötada õpilastega ja olla üks meist;
- erialane haridus või käsil selle omandamine;
- õpetajale sobilikud isikuomadused,
head suhtlemisoskused ja alati tuleb kasuks ka keelteoskus.

Omalt poolt pakume kaasaegset õpikeskkonda, ägedaid kolleege ning eneseteostuse võimalusi.

Tööle asumise aeg: 21.08.2024.

Motivatsioonikiri/avaldus, haridust tõendavad dokumendid ja CV palun saata e-postile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. hiljemalt 5.07.2024. Täpsem informatsioon: 5064297.

Tartu Raatuse Kool   |  Aadress: Raatuse 88a, 51009 Tartu   |   tel: 7 461 721   |   e-post: kantselei@raatuse.tartu.ee  |   Registrikood: 75006820