Sündmuste kalender

Näita aasta järgi Näita kuu järgi Näita nädala järgi Näita täna Otsi Vali kuu
5.b ja 5.c klassi õppekäik Tallinnasse, õuesõppepäev
Reede, 10 November 2023

Buss väljub kooli juurest kell 8 hommikul. Võtame sööklast kaasa toidupakid. Õuesõppepäev toimub Tallinna loomaaias ja Rocca al Mare vabaõhumuuseumis.

Loomaaia enam kui 300 liigist ja ligi 8000 isendist koosnev kollektsioon on suurepäraseks õppebaasiks nii imetajate, kalade, lindude, kahepaikesete jt kui ka nende kohastumuste, elupaikade ja liigikaitse õppimiseks. Loomade kehakeele mõistmine aitab arendada õpilaste empaatiavõimet. Marsruudiplaan aitab orienteeruda loomaaia territooriumil. Õpilased täidavad iseseisvalt loomaaia poolt koostatud zookooli töölehte. Juhendavad ja suunavad kaasasolevad õpetajad. Töölehed jäävad õpilastele ja loodusainete õpetaja saab töid soovi korral hinnata.

Lõunapausi ajal valivad õpilased võimaluse külastada mõnda Rocca al Mare keskuse söögikohta või süüa kaasavõetud toitu.

Rocca al Mare vabaõhumuuseumi külastamisel on õpilastel võimalik avardada oma rahvuslikku ja ajaloolis- traditsioonilist kultuuripärandialast silmaringi. Aktiivõppeprogrammi seiklusmängus osaledes panevad õpilased end proovile orienteerumisel, tähelepanelikkuses, koostööoskustes rühmatööna ja saavad uusi teadmisi talurahva elust. Lõimitud õppeained: eesti keel, loodusõpetus, inimeseõpetus, ajalugu, liikumisõpetus.

Õpilasi saadavad õpetajad Mare ja Malle ning paar lapsevanemat.

Lisainfo: Mare Kiisk