Reedel, 1. veebruaril pidas meie kooli korvpalliringi võistkond oma esimese sõpruskohtumise, kus vastaseks oli Tartu Ülikooli Korvpallikooli poiste võistkond.

Nii Raatuse kui vastasvõistkonna lapsed on treeninud alates septembrikuust, seega oli tegemist täpselt sama kaua korvpalli tõsisemalt harjutanud võistkondadega.

Ainus erinevus seisnes aga selles, et kui TÜ võistkond koosnes ainult poistest, siis Raatuse tiimis käis platsil ka tervelt viis tüdrukut.

Kokku mängiti 8x4 minutit ning iga perioodi skoori arvestati eraldi. Mõned neist võideti, mõned kaotati ja mängiti ka viiki. Korvpalliringi juhendajale Joosep Toomele valmistas suurt rõõmu oma väikeste õpilaste tohutu entusiasm ja vägev kambavaim.

"Tulemusest olulisem oli see, et meie kooli korvpallimudilased said oma esimesed kogemused võistlussituatsioonis ja nägid mille nimel me korvpallitundides vaeva näeme." 

Raatuse korvpalliringi, kus täna osalejaid 16, on endiselt oodatud kõik 1.-3. klasside õpilased, nii poisid kui tüdrukud. Ring toimub teisipäeviti ja reedeti kell 14:00-14:45.

Vaata ka esimese kuue mänguminuti jooksul tehtud ülesvõtteid toimunud sõprusmängust, mille leiad siit.