Juba üheksandat korda toimunud nukkude joonistamise konkursil võitis meie kooli 1.c klassi õpilane Andra Mikk koha esiviisikus ja tema töö (fotol) märgiti ära žürii lemmikuna. Võistluse korraldasid Kivilinna kooli õpetajad Liisi Täht ja Karin Reinberg. 

Konkursile oodati Tartu linna ja maakonna koolide 1.-3. klasside tüdrukute kunstitöid vabalt valitud tehnikas ja A3 formaadis. Sel aastal võisid konkursitöödel olla kujutatud kõikvõimalikud nukud, kuid nukkude kujundamiseks tohtis kasutada ainult 5 värvi: 3 põhivärvi (kollane, sinine, punane) ja valget ning musta. Töid hinnati kolmes vanusegrupis. 

Sel aastal laekus konkursile 167 joonistust 6 Tartu linna ja 8 maakonna koolist. 1. klasside arvestuses osales konkursil 49 tööd.

Andrat ja teisi oma klassi õpilasi juhendanud õpetaja Kaisa Penijäineni sõnul oli lastel joonistamine päris raske just seetõttu, et võis kasutada ainult 5 värvi ning neid värve ei saanud segada. Ometi nautisid lapsed joonistamist täiel rinnal. Andra sai auhinnaks kaupluse Kodu&Kontor kinkekaardi ja virtuaalse tänukirja. 

Praegu on esiviisiku tööd ning teisigi kauneid joonistusi võimalik vaadata nukukonkursi blogis. Lisaks Andra tööle Samuti on seal näha veel ka kaunimate tööde tiitliga pärjatud 1.c klassi õpilaste Isabel Tähe, Mia Mariette Riisi ja Stella Uibo tööd. Kui Kvartali keskus külalistele taas avatakse, arutatakse keskusega läbi ka reaalse näituse avamise võimalused.

Soovime kogu koolipere poolt Andrale ja teistele võistlusel osalenud õpilastele, nende peredele ja õpetaja Kaisale palju-palju õnne ja head pintslijooksu tulevikuks!