Nagu igal sügisel, nii ka seekord, sai Tartu Raatuse Koolis teoks kena sügisnäitus. Traditsiooniliselt valmisid looduslikest materjalidest eksponaadid meie kõige nooremate õpilaste kätetööna. Kui palju töid 1.-4. klasside õpilased näitusele välja said, ei jõudnudki üle lugeda, aga palju neid oli.

Kuigi tegemist ei olnud otseselt võistlusega, said parimad tööd ka õpilasesinduse poolt ära märgitud.

Žüriisse kuulunud õpilasesinduse esimehe Margus Maueri sõnul, oli sel aastal üldine tase võrreldes eelmise aastaga selgelt tõusnud. „Hästi palju huvitavaid töid oli just esimese kahe klassiastme õpilaste hulgas. Mulle endale meeldis kõige enam üks põnev piraadilaev ja ka viikingite laev oli vägev," ütles Mauer.

Tööde hindamise juures abiks olnud huvijuht Kaie Anderson tõi välja neli huvitavat tööd - „Vaablaste pesa" (Bettina Päri, 4.b), „Kolm sõpra" (Kristin Karki, 1.b, ülemisel fotol), „Sügisvanker" (Eva-Liisa Taigla, 2.c, alumisel fotol) ja „Metsvana" (Tõnis Mugra, 1.b).

Alglasside õppetooli juht Mare Kiisk leidis, et eriti tore oli tööde valmistamise juures see, et ta pani õpilased koostööle oma vanematega. „Rõõm on näha, et aastatega pole sügisnäitus ennast ammendanud ja iga aasta koguneb uus näitusetäis põnevaid töid," lisas Margus Mauer.

Fotosid kaunitest töödest saab vaadata siit.