Seitsmendal detsembrikuu päeval toimus Raatuse koolis advendilaat. See traditsioon on tänaseks juba 14 aastat vana. Tegevust jagus kõikidele, nii ligi sajale müüjale kui veel rohkematele ostjatele.

Lisaks laadale, kus kaubeldi isevalmistatud käsitöö, ehete, jõulumaiustuste ja muu tarvilisega, toimus ka väike kontsert ning töötoad.

Õpilasesindus oli selleks päevaks püsti pannud kohviku, avatud oli õpilastööde näitus ja käsitöö jõulumüük. Kauba head minekut näitas see, et paljudel müüjatel oli juba enne laada lõppu lett kenasti tühi.

Külastajate vabatahtlike annetustena kogunes kokku ligi 90 eurot, mida kasutatakse veebruaris toimuva algklasside lugemisõhtu ja laste mälumänguturniiri "Mõtteragin" toetuseks. Õpilased on kõikidele annetajatele väga tänulikud.

Laada korraldamise põhiraskus oli algõpetuse õppetooli, õpilasesinduse ning huvijuht Kaie Andersoni kanda. Klassidest on põhjust eraldi välja tuua 3.b, 4.a ja 6.a klassi, kust osales kõige enam laadalisi. Aitäh kõikidele ja kohtume juba uutel vahvatel üritustel!

Fotogalerii seekordsest advendilaadast on siin.