29. novembril toimunud Tartu koolide karikavõistlustel kergejõustikus saavutasid Raatuse kooli õpilased märkimisväärselt kõrgeid tulemusi.

 Osalesime nelja võistkonnaga. 6.-7. klassi tüdrukud ja poisid ning 8.-9. klassi tüdrukud ja poisid. Kokku õnnestus saada koguni viis esikolmiku kohta, millest üks oli kuldne, kolm hõbedast ja üks pronksine.

6.-7. klasside poiste hulgas kuulus kõrgushüppe esikoht 7.b klassi poisile Varmo Pärnpuule, kelle hüpatud 1.60 jäi konkurentidele kättesaamatuks. Varmo isiklik rekord on 1.66 ning kuna 1.60 kindlustas talle juba esikoha, siis otsustas ta valida järgmiseks kõrguseks 1.70. Kuigi kõik katsed rekordkõrgusel olid lubavad, jäi uus isiklik ootama järgmisi võistlusi, kus see varem või hiljem kindlasti alistatud saab.

Teised kohad noppisid Hanna Kaldmaa (8.a) tüdrukute kõrgushüppes ning Kadri Kangro (7.a) ja Mareike Voogla (9.a) tüdrukute kuulitõukes. Samal alal tuli oma vanuseklassi kolmandaks 7.a klassi poiss Sander Pärna. Hulgaliselt saavutasid meie õpilased ka neljandaid-viiendaid kohti, seega kokkuvõttes võib laste tulemusega väga rahule jääda.


Tütarlaste kõrgushüppes teise koha saanud Hanna Kaldmaa koos oma lähimate konkurentidega autaustamisel.

Võistkondlikus arvestuses läks kõige paremini 6.-7. klassi poistel, kes said 30 kohapunktiga kõikide alade peale kokku 4. koha. Poodiumikoht jäi siis vaid napi ühe punkti kaugusele, sest 2. ja 3. Koht said võrdselt 31 punkti. Aga spordis oleksid ei loe, vaid ainult numbrid ja kohad. Järgmisel korral pingutame veelgi enam. On kuhu püüelda.