Sügise sünnipäeval, 23. septembril, käisid meie 1. klasside lapsed õues õppimas ja allpool võtab õpetaja Tiina Vink selle päeva kenasti kokku.

Hommikul seadsime sammud mööda Roosi tänavat ERM-i poole. Teel märkasime niisket ja sombust hommikut. Nägime värviliseks muutunud noori vahtraid tänava ääres ning veel õitsevat punast ristikut.

Õnne(tuse)ks ka prügi, sest selle koristamine oli päeva üks eesmärke. 1.b klassi õpetaja Ereti eestvedamisel registreerusime maailmakoristuspäevale. Tagasitee oli juba puhtam ning laste käest tagasisidet küsides meeldis neile prügi koristamine. Õppisime märkama!

ERM-i juures osalesid lapsed erinevates tegevustes. KorgiBINGO koosnes kolme esimese nädala jooksul õpitud teemadest. Seejärel toimus sügisandide otsimismäng ja fotosessioon kogutud saagiga. Sünnipäevalapse auks kõlas üks laululugu ja kehakeele abiga sai teoks vahva liikumispaus. Kehakeele abiga sellepärast, et seda töötuba viis läbi Ukraina õpetaja Alla, kes alles õpib eesti keelt.

Keskpäevaks kooli tagasi jõudes oli laste söögiisu väga hea ning meel rõõmus. Kokkuvõttes ütles üks heleda peaga tüdruk: „Tore päev oli!“.

Koos õpetaja Tiinaga olid kaasas ka kõik teised pesamunade klassijuhatajad – Eret Rennig, Kristiina Pavlenko ja Riin Jürgenson, keda veebilehe toimetus siinkohal samuti suure tänuga meeles peab. Aitäh, et olete ja vahvaid asju lastega koos ette võtate! 

Allpool mõned fotomeenutused.