Meie kooli algklasside korvpalliring tõmbas selleks õppeaastaks otsad kokku. Viimases ringitunnis peeti sõpruskohtumine Veeriku kooli 1.-2. klasside korvpalliringi vastu.

Võrreldes eelmise sõprusmänguga, mis toimus jaanuarikuus, kulges mäng palju ladusamalt ja korviderohkemalt.

Poisse ja tüdrukuid, kes korvitabamisega silmad pähe said, oli märksa rohkem.

Ringi juhendaja Joosep Toome ütles esimese ringiaasta lõpetuseks, et tal on hea meel laste niivõrd suure osavõtu üle. Korvpalliringi nimekiri on kasvanud tänaseks 23-liikmeliseks. Ta kiitis veel laste julget pealehakkamist ja nende silmis põlevat vaimustuseleeki.

"Tore oli taaskord näha, et enamus lapsi olid hingega asja kallal ja andsid endast parima. Nendel, kes ringitundides kauem käinud ja hoolsamini harjutanud, õnnestus paremini ja loodetavasti innustas see ka teisi rohkem tähele panema ja pingutama. Loodan, et järgmisel õppeaastal saame ringiga jätkata ja ka värskeid liikmeid juurde. Soovin kõigile kossuringi lastele aktiivset ja sportikku suve!"

Tartu Raatuse Kooli korvpalliringis osalesid:

1.a klass: Heiki Hansen, Lisete Jõras, Mikk Paab, Robert Rannast, Stella-Mirell Tamm, Marten Vagula, Anni Järveküla, Greete Pärn
1.b: Oliver Viljak
1.c: Merit Eilmann, Jan-Marten Kase, Kaur Kärner, Stella Liivak, Kaspar Mölder, Leandro Simanis, Henry Mattias Sims, Theodor Sinimäe
2.b: Kairo Kangur, Rihhard Ojala, Carl-Marcus Säde, Kristjan Toots
2.c: Allar Tolk
3.a: Mirtel Eilmann
3.b: Laura Poll, Liisa Poll, Grethel Kiisk