29. septembril toimus ülelinnaline 2. klasside loodusetundmise veebiviktoriin "Loodus lummab", mille korraldas Kivilinna kool. Raatuse kooli võistkonnal, kuhu kuulusid Olivia Kreutzwald ja Marek Raid 2.a klassist ja Pille-Riin Haav ja Liise Mardo 2.b klassist läks seal suurepäraselt ning saavutati II koht. Õpilasi juhendas õpetaja Mare Kiisk.

Igast Tartu linna koolist osales veebiviktoriinil üks 4-liikmeline võistkond, kes lahendas ülesandeid meeskonnatööna oma kodukoolis.

Õpilasi juhendanud õpetaja sõnul oli vaja hoolikalt lugeda juhiseid ja töökorraldusi, arutada kaaslastega ja teha koostööd, uurida fotosid ja lugeda kirjeldusi.

„Lapsed arvasid, et kõige keerulisem oli anagrammide mõistatamine, kus vastuseks pidi saama lindude nimetused, näiteks ÄPU KÄES- pääsuke, NABA RELV- varblane, KAS RAHA - harakas ja veel mõned,“ lisas õpetaja Kiisk. Kuna pingutust oli parajalt ja kõikidele ülesannetele suudeti siiski vastused leida, lugesid õpilased veebiviktoriini kordaläinuks. Kahtlemata on II koht väga väärikas saavutus. Seda enam, et esikohast jäi meie õpilasi lahutama vaid üks punkt. Vahvad loodusetundjad on igati eeskujuks kõikidele kaaslastele.