Nagu tavaks, algas ka meie kooli uus õppeaasta pidulike aktustega. Esmalt kogunesid 2.-8. klasside õpilased ning seejärel juba meie kõige nooremad – esimesse klassi astujad. Neid saatsid koolitee esimestel sammudel traditsiooniliselt üheksanda klassi õpilased.

Oma häid soove ja soovitusi algavaks õppeaastaks jagasid kaasõpilased ja õpilasesinduse liikmed.

Kooli juhtkonna poolt võtsid sõna direktor Toomas Kink, õppekorraldusjuht Õilme Saks, arendusjuht Rene Leiner ning noorsoo- ja kultuuritegevuse juht Kaie Anderson.

Rene Leineri sõnul on kaks omadust, mida tänapäeva tööandja inimeselt ootab: sotsiaalsed oskused ja tööharjumus. „Neist esimest ei tohi tappa, vaid tuleb arendada ning teist järjekindlalt kujundada. Elus ei saavuta midagi lihtsa hiireklikiga. Heaolu saavutamiseks tuleb endiselt teha tööd ning just koolis peab inimene õppima pingutama," sõnas ta.

Direktor Toomas Kink tõi oma kõnes esimesse klassi astujatele ja nende vanematele välja ennekõike muutunud kooli, kus aina enam oodatakse ka lapsevanemate panust ja sekkumist koolikorraldusse ning sellesse, mida ja kuidas siin õpitakse. „Kool ei ole enam koht, kuhu hommikul lapsed üle antakse ning õhtuks imet oodatakse. Ainult koostöös lapsevanematega võime saavutada tulemusi, mida tegelikult ootame," lausus Kink.

Piduliku aktuse lõpus said kõik värsked koolijütsid kätte oma esimese aabitsa.

Fotovalikut 1. ja 9. klasside avaaktusest siit ning 2.-8. klasside avaaktusest näeb siit.