Neljapäeval, 6. veebruaril andis direktor Toomas Kink üle 2014. aasta esimesed Kuu Tegija tunnustused ning tänukirjad. Tiitliga pärjatuks osutusid sel korral 13 tublit õpilast.

Individuaalse tunnustuse said tüdrukutest Annabel Talts (fotol), kes saavutas emakeeleolümpiaadi piirkondlikus voorus esikoha ja matemaatikaolümpiaadi piirkonnavoorus 6. koha, ning Krõõt Kosk, kes pälvis žürii eripreemia vabariiklikul A. H. Tammsaare loomingu võistulugemisel “Hansenist Tammsaareni”.

Noormeestest leidsid äramärkimist Kardo-Heik Kriisa, kes tõi koju 3. koha Eesti meistrivõistlustel B-vanuseklassi 60 meetri jooksus, ja Andreas Teder, kes saavutas samuti 3. koha ning seda matemaatikaolümpiaadi piirkonnavoorus.

Võistkondlike saavutuste eest said Kuu Tegijaks Karl Kivi, Lauri Lestal, Margus Mauer ja Sten Reinkort (2. koht 500 meetri distantsil sisesõudmisvõistlustel “ALFA 2014”) ning Kadri Kangro, Friida Savi, Merilin Trummal, Liisy Tõnuvere ja Rocco Vene (3. koht ülelinnalisel 3. klasside karjäärimängul “Kelleks saada”).

Eriliseks muutis seekordse tunnustusavalduse tõsiasi, et kooli tänukirjad pälvisid ka kolm majavälist inimest – meie kooli uue logo ja kodulehe graafilise disaini autor Liis Todesk  ning Oliver Leisalu ja Alari Lukk Inditel Meedia OÜ-st, kes olid abiks kodulehe programmeerimisel.

Tänukirjad pälvisid ka kõik kooli õigekirjaolümpiaadidel esikolmikusse tulnud õpilased (vt uudist siit)

Liis Todesk ja Alari Lukk