Uuendatud ja põhjaliku remondi läbi teinud Raatuse Kool avab taas uksed augusti lõpus. Meil on hea meel kutsuda teid tutvuma uuenemisjärgus koolimajaga teisipäeval,12. juunil kell 12-13 või 17.15-18.15.

Koolimajas teeb huvilistele ringkäigu Raatuse kooli direktor Toomas Kink ja Tartu linnavalitsuse linnavarade osakonna ehitusteenistuse peaspetsialist Indrek Hunt.

Näha saab ka vastselt sisustatud klassiruumi.

Juurdepääs koolimajale Raatuse tn poolt ja sissepääs hoonesse on uue aatriumi kaudu.

Heade ootustega

Tartu Linnavalitsus

P.S.

Lühiinfo hoone ja territooriumi rekonstrueerimise kohta:

Koolimaja on täielikult rekonstrueeritud, säilisid ainult kande- ja piirdekonstruktsioonid. Seinad ja katus soojustati.

Õppekorpuse 1. ja 2. korrusel on nö tavalised klassiruumid, 3. ja 4. korrus on kujundatud kaasaegse avatud õppemaastiku kontseptsiooni järgi - voldikseinad võimaldavad muuta ruumide suurusi, ruumides on kaasaegne IT-tehnka jne.

Hoone vahekorpuse I korrusel on administratsiooniruumid, II korrusel arvutiklassid ja raamatukogu. Valminud on umbes 200 m2 suurune vahekorpuse laiendus, kus on avar aatrium.

Söökla ning spordiruumide plaanilahendus suures osas säilis. Aulale ehitati laiendusena 75-kohaline auditoorium, mida saab kasutada koos aulaga või eraldi ruumina.

Kooli territooriumile tulevad erinevaid spordirajatised: kunstmurukattega jalgpalliväljak, kaks polüfunktsionaalset palliplatsi, jooksurada jms.

Lisainfo:
Indrek Hunt
Tartu LV linnavarade osakonna ehitusteenistuse peaspetsialist
5200381
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.