11. aprillil toimus kooli aulas õpilasesinduse poolt korraldatud 4.-9. klasside mälumänguvõistluse Kahoot finaal, kus selgitati välja 4.- 6. ja 7.- 9. klasside parimad. Võistkonnad vastasid 60 küsimusele kuuel teemal - Saksamaa, Inglismaa, Venemaa, loodusõpetus, inimeseõpetus ja kunst.

Nooremas vanusegrupis võitis meeskond Kukemuna, kooseisus Uku Toots, Janno Kuld ja Rocco Vene. Teiseks jäi Võistkond3, koosseisus Rasmus Kuusmaa, Rudolf Pae ja Kadri Kangro ning kolmandaks tuli tiim nimega MMA 123, kuhu kuulusid olid Meribel Vahtre, Mihkel Kaseorg ja Aleksandr Soorm.

Vanemas vanuseastmes tuli esimeseks 8. võistkond, kooseisus Linda Maria Saar, Ingemari Org, Kaie Mauer ja Maarja Vinni. Teise koha saavutas 7. võistkond, koosseisus Helen Remmel, Ave Albert, Ingvar Drikkit ja Steven Noorsoo ning kolmandaks tuli tiim Schadenfreude9, koosseisus Trevor Juurma, Stefi Treier, Reelika Pärnpuu ja Smilla Plado.

Korraldajate tänusõnad kuuluvad õpetajatele Mai Tõnisoole, Svetlana Galatšile, Pille Kütile, Veronika Uibole ja Kadri Kosele, kes aitasid kaasa küsimuste koostamisele.

Vaata ka fotogaleriid finaalist (fotod: Karl Martin Puna) ja eelvoorust (Rene Leiner).