23. jaanuaril toimus juba teistkordselt Raatuse koolis Hispaaniast alguse saanud ning Eestiski populaarsust kogunud menukal telehitil põhinev kodukootud versioon saatest „Su nägu kõlab tuttavalt“ ("Tu cara me suena").

Etteasteid oli sel korral 12 ning külalisesinejatena pakkusid vahepala Art Ross Aus ja Kristofer Parv (8.b), kes naerutasid publikut Marko Tasase ja Vaido Neigausina.

Õhtu oli äärmiselt meeleolukas ja vaheldusrikas, sest laval sai näha väga erinevate žanrite esindajaid. Nende seas tuntud briti-austraalia pop-triot Bee Gees, koosseisus Andi Poolak , Gervin Kivi ja Erich Kivivare (8.c). Esitati bändi aegumatut hitti „Stayin’ Alive“.

Poistele pakkus konkurentsi 90ndate alguse Eesti tantsuvirvendust Tiiu Tulpi parodeeriv Mareike Voogla (5.a), kes koos oma võrratute taustatantsijatega laulis Ivar Musta ja Valli Ojavere sulest sündinud kustumatut lugu „Nukuke“.Lavalaudadel käis ka Eesti üheks kõvemaks südametemurdjaks peetava Jaagup Kreemina esinenud Stella Leius (5.a), kes esitas laulu „Juulikuus lumi on maas“.

Õhtujuhid olid  7.a klassi õpilased Kadri Jõul ja Linda Mai Kari, kes lahkelt esinejaid tutvustasid ning hiljem nendega ka miniintervjuu tegid. Žüriisse kuulusid sel korral õpilased Elis Beze ja Andrus Punt ning õpetajad Mai Tõnisoo ja Veronika Uibo.

Kohtunike punktide ja esinejate endi poolt antud kolleegipunktide liitmise tulemusena selgus õhtu lõpuks esikolmik. Võiduka kolmanda koha said Timmu Malmre ja Andreas Teder (8.a), kes parodeerisid kartmatut duot Savikas featuring Kuzzer looga „Kaunis maa 2“. Väärika teise koha teenisid Ronja Juurma (7.b), Annabel Talts (8.c) ja Lisett Liiv (6.b), kehastades Kuldset Triot etteastega „Kurgid sulle, raha mulle“.

Õhtu vaieldamatult parimateks parodeerijateks tunnistati Risto Hade ja Oliver Madissoo. Võiduduo kehastus sajandi esimesel kümnendil tegutsenud popansambliks Nexus, esitades nende aegumatut klubihitti „Nii kuum“.

Kohtunikud ei olnud kiitusega kitsid ning jagasid välja ka neli eripreemiat. Emotsionaalsuse eripreemia pälvis Adriana-Maria Sillaots (6.a), kes esines lausa kahe erineva artistina, julguse eripreemia kuulus Käti-Eliise Tobrele (5.b), graatsilisusega paistis silma Anna-Liisa Nilov (5.a) ning originaalsuse eripreemia sai Milena Gerasimova (8.b).

Võistluse korraldas Raatuse kooli õpilasesindus. Humoorika paroodiavõistluse kolmas voor toimub veebruari lõpus ning finaal, kus esinevad eelmiste voorude parimad, saab teoks 27. märtsil.

Fotomeenutus sündmusest avaneb siit