Sündmuste kalender

Eelmine kuu Eelmine päev Järgmine päev Järgmine kuu
Näita aasta järgi Näita kuu järgi Näita nädala järgi Näita täna Otsi Vali kuu
9.a klassi õppepäev AHHAA keskuses "Anatoomia"
Esmaspäev, 02 Detsember 2019

Eesmärk:

Tutvuda inimese anatoomiaga. Õppimise käigus lahatakse seasüdant. Rühmades lahendatakse erinevaid uurimisülesandeid. Tutvutakse AHHAA eksponaatidega ja TÜ meditsiinikollektsiooniga. Arendatakse rühmatöö oskust. Õppijatele pakutakse kindla ajakava järgi erinevaid väljakutseid õppimiseks. AHHAA keskusega on võimalik iseseisvalt tutvuda pärast õppepäeva.

Seotus õppekavaga:

Bioloogia - inimese elundkonnad, luud ja lihased, vereringe, seedimine, paljunemine ja areng, hingamine, kesk- ja piirdenärvisüsteemi ehitus ning ülesanded. Teaduslik meetod. Uurimuse etapid. Mõõtmine loodusteadustes, mõõteriistad, mõõteühikud, mõõtmistulemuste usaldusväärsus.

Inimeseõpetus - eneseanalüüs, rühmad ja rollid, enesekohased ja sotsiaalsed oskused (emotsioonidega toimetulek, enesetunnetamine, kriitiline mõtlemine, probleemide lahendamine, suhtlusoskus).

Ajakava:

Õpilased tulevad kooli 1. tundi. Toimub loeng nõukaajast ja lähiajaloost. Pärast loengut võtavad õpilased sööklast toidupakid ja liiguvad iseseisvalt AHHAA keskusesse. Kohtume AHHAA keskus 10:20. Õppepäev lõppeb orienteeruvalt 14:20. Pärast ametlikku õppepäeva lõppu on õpilastel soovi korral võimalus jääda veel AHHAA keskusesse. Kell 11.40-12.10 on planeeritud söögi- ja puhkepaus.

Lisainfo: Aigrid Kõõra