Sündmuste kalender

Eelmine kuu Eelmine päev Järgmine päev Järgmine kuu
Näita aasta järgi Näita kuu järgi Näita nädala järgi Näita täna Otsi Vali kuu
9. klassi loodusainete e-test
Kolmapäev, 18 Aprill 2018

Algus kell 9:40.

Infoks:

Programmi „Eesti elukestva õppe strateegia 2020“ ja Digipöörde 2017-2020 programmi rakendamise raames toimub käesoleva aasta aprillis 9. klassis loodusainete uue funktsionaalsusega e-testide esimene katsetamine. E-testi katsetamine toimub valimipõhiselt ajavahemikus 16.–20. aprill 2018. 

Loodusainete integreeritud ülesannetega e-testi valmistas ette 2018. aasta veebruaris 12 kooli 9. klassis läbi viidud eelpiloteerimine. Arendustöö on toimunud koostöös Tartu Ülikooli, Tallinna Ülikooli ning Haridus- ja Teadusministeeriumiga. 

Käesoleva kirjaga anname teada, et Teie kool on loodusainete 9. klassi katselise e-testi valimis 10 õpilasega. Testi sooritamiseks kuluv aeg on 150 minutit.

Osalemine annab koolile hea võimaluse testida oma valmisolekut elektroonseteks tasemetöödeks ja eksamiteks ning õpilased saavad väärtusliku kogemuse uudsete eri loodusaineid integreerivate e-ülesannete lahendamisel. Lisaks saavad kool ja e-testi lahendanud õpilased tagasisidet õpilaste loodusteadusliku kirjaoskuse tasemete kohta, mis võimaldab edaspidi nii õpilastel kui õpetajatel loodusainete õppimist suunata.

Lisainfo: Kristi Eelmäe