10.-11. veebruaril toimusid Eesti Koolispordi Liidu eestvõttel võrkpalli miniliiga Tartu etapi võistlused 4.-6.klassi tütarlastele, kus meie kooli võistkond saavutas auväärse II koha.

Raatuse kooli esindasid Kadri Kangro (5.a), Eva-Lota Kirš (6.a), Laura Kinter (kapten), Laura Kaseorg ja Sirli Anier (kõik kolm 6.c).

Esimesel võistluspäeval toimusid seitsme võistkonna osalusel alagrupimängud, kus saadi oma kahest vastasest ülekaalukalt jagu. Võideti nii Katoliku kooli kui Mart Reiniku kooli teist võistkonda.

Teisel päeval toimunud poolfinaalis Veeriku kooli vastu saatis meie piigasid samuti edu. Nii jõutigi finaali, kus tuli vastamisi seista Mart Reiniku kooli esimese võistkonnaga.

Tüdrukuid juhendanud õpetaja Ülle Variku sõnul oli mäng algusest lõpuni põnev. „Oli sõna otseses mõttes punkt punkti heitlus, mida õpetajana väga nautisin. Eriti toon esile meie tüdrukute väga ühtlast ja pühendunud mängu. Üle pika aja nägin väljakul suurepärast koostööd, mis igat õpetajat alati rõõmustab.“

Kuna sport ei koosne ainult võitudest, siis vahel tuleb alla neelata ka kibedaid kaotusi. Sel korral oli võiduõnne rohkem vastastel, kes oma kahe ülitugeva mängija toel võitsid mõlemad geimid minimaalse ülekaaluga 25-23. Tegelikult on muidugi II koht Raatuse võistkonna jaoks mitte kaotus, vaid väga suur võit, mille puhul kõikidele asjaosalistele tänu avaldada ja edaspidiseks õnne soovida.