3. veebruaril võitsid meie 4.-5. klassi poisid Kesklinna koolis toimunud Tartu linna koolidevaheliste korvpallivõistluste finaalturniiril II koha.

Poisse juhendanud liikumisõpetaja Margus Udekülli sõnul võideti jaanuaris toimunud alagrupimängudes Kesklinna ja Reiniku koolide võistkondi ja pääseti kolme võistkonna osalusel toimunud finaalturniirile, kus esimeses mängus võideti kolme punktiga Veeriku kooli poisse. Kuna Veeriku võistkond kaotas teises mängus Karlova koolile, osutus meie ja Karlova vahel toimunud finaalturniiri kolmas mäng sisuliselt finaalmänguks.

“Karlova kasuks rääkis asjaolu, et nad said oma kahe mängu vahel rohkem puhata. Meie poisid pidid peale rasket võitu Veeriku üle koheselt esikohaduelli sukelduma. Seetõttu oli ka toss poistel väljas ja tuli vastu võtta kaotus,” ütles Udeküll.

Samas on II koht ülelinnalisel turniiril mõistagi suurepärane saavutus. Nagu ka seni rohkem laulukoolina tuntud Karlova poiste seekordne edu korvpallis. Kokku osales turniiril 9 võistkonda. 

Meie kooli jaoks tõid kastanid tulest välja Romet Reilik, Rosander Zirul, Ricardo Toots, Mikk Pab, Alex Smirnov, Richard Aim, Theodor Sinimäe ja Jan-Marten Kase. Viimane kahjuks ise platsile vigastuse tõttu ei pääsenud, kuid oli abitreener ja andis sedamoodi oma olulise panuse. Õpetaja sõnul oleks ta mängides olnud kindlasti üks võistkonna parimatest.